Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@21:25:50 GMT

لبیک یا حسین/ ما ملت امام حسینیم

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۲۵۰۳۶

لبیک یا حسین/ ما ملت امام حسینیم

به گزارش افکارنیوز،

طنین لبیک یا حسین از سراسر ایران بلند است و حالا عاشقان حضرت سیدالشهدا(ع) نشان دادند کرونا که هیچ اگر سنگ هم از آسمان ببارد دست از امام حسین (ع) بر نمی دارند.

اخبار مذهبی- لبیک چیست؟ لبیک یعنی گوش به فرمان بودن، آری مردم ایران و تمام دلباختگان به امام حسین(ع) فریاد لبیک یا حسین را بلند سر می دهند و به حضرت سیدالشهدا(ع) می گویند ما راه تو را ادامه می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین جان هنوز صدای تو در گوش ماست که " هل من ناصر ینصرنی " گفتی. مگر ما مرده باشیم که دست از تو برداریم. هنوز هم عاشقان در دلشان یک داغ دارند و اینکه کاش ما هم در کنار تو در کربلا بودیم.

چه زیبا گفت سید مقاومت سید حسن نصرالله در بیان مفهوم لبیک یا حسین.

لَبّیکَ یا حُسَین یَعنی أنَّکَ تَکونُ حاضِراً فی المَعرَکَة

لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی

وَلو کُنتَ وَحدَه

هر چند تنها باشی

وَلو تَرَکَکَ النّاس

و هر چند مردم تو را رها کرده باشند

وَاتَّهَمَکَ النّاس

وتو را متهم کرده باشند

وَخَذَلَکَ النّاس و تو را تنها گذاشته باشند

لبّیکَ یا حُسَین یَعنی أن تَکونَ أنتَ و مالُکَ وَ أهلُکَ وَ أولادُکَ فی هذه المَعرَکة

لبیک یا حسین یعنی تو و مالت و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید

لبَّیکَ یا حُسَین یَعنی أن تَدفَعَ الاُمُّ بِوَلَدِها لِیُقاتل

لبیک یا حسین یعنی مادر، فرزندش را به میدان جنگ بفرستد

فَإذا استُشهِدَ و اهتُزَّ رأسُه وَ اُلقیَ بِهِ إلی آُمِّهِ

و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد

فوَضعتهُ فی حِجرِها وَ مَسَحَ الدَّمَ و التُّرابَ عن وَجهِهِ وَ قالَت لَهُ راضیَةً مُحتَسِبَةً بَیَّضَ اللّهُ وَجهَکَ یا بُنَیَّ کَما بیَّضتَ وَجهی عِندَ فاطِمَةَ الزَّهراءِ یَومَ القیامَة

مادرش آنرا به خانه برده،خاک و خون را از آن پاک کرده و به او بگوید: از توراضی هستم! خداوند رو سفیدت کند همانطور که مرا در روز قیامت و نزد فاطمه زهرا (س) رو سفید کردی!

هذا یَعنی «لَبَّیکَ یا حُسَین»

این است معنای لبیک یا حسین،

لَبَّیکَ یا حُسَین یَعنی أن تأتی الاُمُّ وَ الاُختُ وَ الزّوجَة لِتُلبِسَ زوجَها أو أخاها أو إبنَها جامةَ الحَرب و تَدفَعُه إلی الجِهاد

لبیک یا حسین یعنی مادر و خواهر و زن می آید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند

«لبّیکَ یا حسَین» یَعنی أن تُقَدِّمَ زَینَبُ لأخیها الحُسَین جَوازَ المَنیَّةِ و الشَّهادة؛ هذا یَعنی «لَبَّیکَ یا حُسَین»

لبیک یا حسین یعنی زینب، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین

ما امروز 1400 سال پس از واقعه کربلا لبیک یا حسین را فریاد می زنیم، امروز در مقابل تمام یزیدیان زمان ایستاده ایم. امروز حسین جان عهد و پیان ما با شما این است در تمام شرایط آمادگ خود را حفظ کنیم. آمادگی روحی، ایمانی و در عزم و اراده راسخ.

ما از دشمن غافل نمی شویم و فریب ترفندهای دشمن را نمی خوریم و با تمام وجود در مقابل زورگویی ها استکبار جهانی و خونخواران امروز عالم ایستاده ایم. آنهایی که سر همچون علی اصغرها را در یمن از تن جدا می کنند و دشنه های جاهلیت خود را با نام داعش و گروههای دیگر تکفیری در سرزمین های اسلامی از کمر کشیدند و جنایت ها کردند.

چه خوش گفت فرمانده ما حاج قاسم سلیمانی که ما ملت امام حسینیم. آری ما تا آخرین قطره خون در مقابل دشمنان اهل بیت(ع) ایستاده ایم و ذره ای کوتاه نخواهیم آمد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حضرت سیدالشهدا ع سید حسن نصرالله سید حسن نصرالله حضرت سیدالشهدا ع لبیک یا حسین ما ملت امام حسینیم لبیک یا حسین یعنی امام حسین یک یا ح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۲۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • برگزاری همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب
  • اوقات شرعی اهواز، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد