Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@08:30:08 GMT

سفارش ۵۰ هزار پرچم سیاه با شعار ما ملت امام حسینیم

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۸۸۹۰۰

سفارش ۵۰ هزار پرچم سیاه با شعار ما ملت امام حسینیم

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران به حواشی سیاه‌پوشی تهران در ایام محرم پاسخ داد.

به گزارش مشرق، محمدرضا جوادی‌یگانه در واکنش به حواشی ایجاد شده پیرامون سخنانش در مورد نداشتن پارچه سیاه گفت: شهرداری تهران فعالیت‌های متعددی درباره محرم داشته است، اما یک بخش از صحبت من که موجب سوءتفاهم شده،‌ در باره نبودن پارچه سیاه بود که ربطی به سیاه‌پوش کردن شهر نداشت، بلکه درباره تولید ۵۰ هزار پرچم و توزیع آن بین کسبه از طریق مساجد با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی شهرداری، مسیری را آغاز کرده تا سنت نیک گذشته که مردم خود، در اعیاد مذهبی ریسه می‌کشیدند و در عزا،‌ سیاه‌پوش می‌کردند، تقویت شود، گفت: بر اساس همین سیاست، شهرداری می‌بایست وظیفه تامین زیرساخت و تسهیل‌گری و پشتیبانی را بر عهده بگیرد و مسجد نیز به عنوان مرکز محله و اصناف به عنوان یکی از نهادهای موثر محلی،‌ در کنار هم بخش مهمی از ریسه‌کشی و سیاه‌پوش کردن محلات و معابر را بر عهده داشتند که این فعالیت از عید غدیر امسال اجرا شده و در محرم ادامه پیدا خواهد کرد.

جوادی‌یگانه با تاکید بر اینکه شهرداری تهران، پرچم‌های تهیه شده را در اختیار مساجد منتخب می‌گذارد و کسبه‌ای که مایل هستند، خود پرچم را نصب می‌کند و اگر میله پرچم هم نصب نشده بود،‌ شهرداری‌های مناطق با کمک بسیج شهرداری، میله را هم نصب خواهد کرد. اما کار اصلی با خود مردم و کسبه است، گفت: اما دقت داشته باشید که در گذشته یعنی قبل از کرونا، مردم به دلیل محبتی که به اهل بیت مخصوصا امام حسین (ع) دارند، شهر را با برگزاری هیات‌های محلی، ایستگاه صلواتی و.... برای محرم آماده میکردند و حالا به دلیل کرونا و ابلاغیه و ممنوعیت‌ها یا این هیات‌ها تشکیل نشدند یا به فضاهای باز منتقل شدند.

وی با بیان اینکه تهران در محرم زنده بود و صدای عزاداری در همه سطح شهر شنیده می‌شد، در حالی که هیچ سازمانی همچون شهرداری در ایجاد این عزاداری‌های محلی نقشی نداشتند، افزود: از سویی دیگر با توجه به شرایط کرونایی و مسائل اقتصادی منشعب از آن، مواد اولیه در بازار کم است، بویژه اگر تقاضای تهیه ۵۰.۰۰۰ پارچه مشکی منقش به شعار «ما ملت امام حسینیم» باشد و اگر تولیدکننده ایرانی با پارچه ایرانی آن را دوخته باشد.

جوادی‌یگانه با بیان اینکه از ابتدا هم بنا نبود که پارچه‌ها اول محرم نصب شود، بلکه توصیه ما، نصب پرچم بویژه از نیمه دوم دهه اول تا سیزده محرم بوده است، افزود: دقت داشته باشید که رفتار مردم کوچه و بازار با آنچه هیات ها در تهران انجام می دهند فرق دارد و هیات از شب اول سیاه پوش است ولی مردم و مغازه ها و خانه‌ها بتدریج سیاه پوش می شوند. کما اینکه میزان نمایش عزاداری در صدا و سیما در ایام نزدیک به عاشورا با روزهای اول متفاوت است.

وی با بیان اینکه هرکاری شهرداری و یا دستگاه‌های دیگر در امر سیاه‌پوش کردن شهر انجام دهند به پای حرکت مردمی نمی‌رسد، ادامه داد: البته باید توضیح بدهم که این توزیع پنجاه هزار پرچم، جدای از فعالیت‌های گسترده‌ای است که شهرداری‌های مناطق و سازمان زیباسازی در خصوص آماده سازی فضای محیطی شهر انجام داده‌اند.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قرارداد ایران و چین پرچم سیاه شهرداری تهران سازمان تبلیغات اسلامی سازمان زیباسازی سیاه پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: جشنواره عید تا عید که قرار بود تا عید فطر برقرار باشد، به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان تمدید شد و تا ولادت امام رضا(ع) ادامه دارد.

امیرحسین ماه‌آورپور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در بازارهای کوثر شهرداری اصفهان به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان با شعار «اصفهان، شهر زنده، شهر زندگی» از سوم تا نهم اردیبهشت کیسه‌های پارچه‌ای توزیع شد، بنابراین تقاضا دارم شهروندان از این پس برای خرید کیسه‌ها را همراه خود بیاورند تا کیسه‌های پلاستیکی جمع‌آوری شود.

وی با اشاره به فضاسازی بازارهای روز کوثر افزود: جشنواره عید تا عید که قرار بود تا عید فطر برقرار باشد، به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان تمدید شد و تا ولادت امام رضا (ع) ادامه دارد؛ با خرید هر ۵۰۰ هزار تومان از این بازارها یک کد قرعه‌کشی برای شهروندان ارسال می‌شود.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک دستگاه خودرو کوئیک، ۱۰ موتور برقی و ۳۱۳ بن خرید معادل فاکتور خرید شهروندان از جمله این جوایز است، تاکید کرد: پیامک فروش کالاهای اساسی همچون مرغ و گوشت روزانه در بازارهای روز کوثر برای همشهریان اصفهانی ارسال می‌شود.

کد خبر 749291

دیگر خبرها

  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • آبادان علیه رکورد حیرت انگیز محرم
  • نفت آبادان طلسم محرم و مس را پاره کرد
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا (ع)
  • تمدید جشنواره عید تا عید بازارهای روز کوثر تا ولادت امام رضا(ع)
  • گفت و شنود/ گاوش کو؟!
  • سوگ مردم استان یزد در محرم شهادت امام جعفر صادق (ع)+ فیلم
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند